Меню Затваряне

Майстор под наем

Майстор под наем

Предлагаме услугата „Домашен Майстор под наем”. Тя обхващаща онези дейности, консултации или съвети, които нямат точно определена количествена оценка. Също така не са споментати в ценоразпис и няма как да бъдат калкулирани на брой, квадратен или линеен метър.

HandymanСтойността на тези дейности се изчислява на база работен час ( 60 мин ). Цената за един час е 15 лв без ДДС. Домашен Майстор гарантира висок интензитет на работа през този или тези часове. Минимален срок за наемане на Домашен Майстор е два часа. Възможни са и допълнителни договорки между КЛИЕНТА и Домашен Майстор.

Примерни услуги: имате счупен стол, диван, маса, има нужда да се притегне някое винтче, върти се чешмата в банята. Да се регулира нивото на казанчето в тоалетната и всички десетки досадни дреболийки, които не са в пълна изправност – Домашен Майстор отстранява неизправностите на база човекочас.

Освен услугата Домашен Майстор предлагаме и услуга Домашен Асистент. Можем да Ви отменим, когато трябва Вашият автомобил да мине на преглед, да отиде в сервиз или да се вземе оттам. Някой път се налага да се разправяте със застрахователи и сервизи- ние ще свършим това вместо вас, ще следим за качествения ремонт на автомобила Ви. Може да се наложи гаранционна подмяна на уред и ако гаранционният сервиз не поема демонтаж, транспорт и монтаж- може да го направим ние. Ще регистрираме Вашия автомобил- няма се налага ходене до КАТ. Ще закараме Вашата каравана до морето или планината в зависимост от сезона. В обобщение- за всяка дейност, която Ви отнема от времето за работа или почивка, ние можем да съдействаме.

Свържете се с нас за повече информация и допълнителни индивидуални въпроси.