Меню Затваряне

Майстор под наем

Майстор под наем

„Домашен Майстор под наем” е услуга, обхващаща онези дейности, консултации или съвети, които нямат точно определена количествена оценка, не са споментати в ценоразпис и няма как да бъдат калкулирани на брой, квадратен или линеен метър.

HandymanСтойността на тези дейности се изчислява на база работен час ( 60 мин ). Цената за един час е 15 лв без ДДС. Домашен Майстор гарантира висок интензитет на работа през този или тези часове. Минимален срок за наемане на Домашен Майстор е два часа. Възможни са и допълнителни договорки между КЛИЕНТА и Домашен Майстор.

Примерни услуги: имате счупен стол, диван, маса, има нужда да се притегне някое винтче, върти се чешмата в банята, да се регулира нивото на казанчето в тоалетната и всички десетки досадни дреболийки, които не са в пълна изправност- Домашен Майстор отстранява неизправностите на база човекочас.

Освен услугата Домашен Майстор предлагаме и услуга Домашен Асистент. Можем да Ви отменим, когато трябва Вашият автомобил да мине на преглед, да отиде в сервиз или да се вземе оттам. Някой път се налага да се разправяте със застрахователи и сервизи- ние ще свършим това вместо вас, ще следим за качествения ремонт на автомобила Ви. Може да се наложи гаранционна подмяна на уред и ако гаранционният сервиз не поема демонтаж, транспорт и монтаж- може да го направим ние. Ще регистрираме Вашия автомобил- няма се налага ходене до КАТ. Ще закараме Вашата каравана до морето или планината в зависимост от сезона. В обобщение- за всяка дейност, която Ви отнема от времето за работа или почивка, ние можем да съдействаме.