Меню Затваряне

АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ХОТЕЛИ СЕЗОННО И ЦЕЛОГОДИШНО

Абонаментно Почистване на Хотели

Ежедневно Почистване на Хотели и Комплекси

Обслужване на Клиенти:  Тел: 0877 04 03 00

Абонаментно почистване на хотели

„КАМЕРИЕРСКИ УСЛУГИ“ ЕООД

Нашата организация се занимава с професионално почистване на хотели, хотелски комплекси, къщи за гости. Разполагаме с екип от професионалисти, изградена структура и начин на работа, което гарантира качеството на предлаганите от нас услуги. Екипът ни от камериери и супервайзъри разполага с опита, за да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти, спрямо стандаритите на работа в съответния – хотел, комплекс, ваканционно селище.

С дисциплинирани супервайзъри – професионалисти в областта на хотелиерството и туризма, които съблюдават ежедневно за работата на камериерите изпълняващи услугата, спазваме стриктно и безкомпромистно договорените отношения с всеки един клиент. 

Можем да предложим различни абонаменти за периоди и услуги. Екипът ни варира от опитни и професионални камериери до обучаващи се такива. Обучаващите се камериери са строго съблюдавани от опитен камериер и супервайзър, което гарантира качеството и на тяхната работа.

За гаранция на думите ни – всеки клиент дава своята оценка ежемесечно в обособена за това анкетна карта. При неудоволетворение от камериер извършващ услугата – той бива сменен непременно.

Не преглагаме служители, а професионални услуги – чистота и високо качество на изпълнение, защото сме напълно наясно, колко е труднен подбора на фирма за съвестно и отговорно почистване.

Абонаментен план   FIX – 30 DAYS

АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ХОТЕЛИ ЕЖЕДНЕВНО , СЕЗОННО И ЦЕЛОГОДИШНО

Брой дни
С препарати и техника от клиента
С наши препарати и техника
По 8 часа
Еднократно месечно
Сезонно/Целогодишно
Еднократно месечно
Сезонно/Целогодишно

26 – дни

1300 лв.

1000 – 1300 лв.

1800 лв.

1600 лв.

30 – дни

1500 лв.

1300 – 1500 лв.

1900 лв.

1700 лв.

*Цените са ориентировъчни за между 10 до 14 броя стаи дневно !!! 

*Окончатела цена се определя след запитване и уточняване на броя, вида и големината на стаите/апартаментите

*Професионални услуги – чистота и високо качество на изпълнение, защото сме напълно наясно, колко е труднен подбора на фирма за съвестно и отговорно почистване.

*Цените са без ДДС

 

                         

    Свържете се с нас за повече информация или попълнете формата ни за запитване за оферта.

    ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА