Меню Затваряне

За нас

ЗА НАС

 Повече за нас – нашата организация се занимава с професионално почистване на хотели, хотелски комплекси, къщи за гости, апартаменти.
Разполагаме с изградена структура и начин на работа, което гарантира качеството на предлаганите от нас почистващи услуги.

Почистването от нас отговаря на високите изисквания на всеки клиент, хотел, комплекс, ваканционно селище. Контролираме непрестанно качеството на услугата, спазваме стриктно и безкомпромисно договорените отношения с всеки един клиент.

Можем да предложим разнообразни абонаменти за периоди и услуги.

Поддържаме високо и професионално ниво на услугите си, защото сме напълно наясно, колко е труден подбора на фирма за качествено и отговорно почистване.

Не сме просто изпълнители, а партньори разбиращи Вашите нужни!

Можем да Ви предложим различни видове абонаменти за различни периоди и услуги. Нашият екип се състои от опитни и професионални камериерки до обучаващи се такива. Обучаващите камериерки са строго съблюдавани от опитен камериер и супервайзър, което Ви гарантира качество на тяхната работа. За гаранция на думите ни – всеки клиент дава своята оценка ежемесечно в обособената анкетна карта. При евентуално неудоволетворени от камериер, извършващ определана услуга – той бива сменен непременно. Не предлагаме служители, а професионални услуги – чистота и високо качество на изпълнение, защото сме напълно наясно колко е труден подбора на фирма за съвестно и отговорно почистване.

Изпратете ни запитване за оферта и ние ще се свържем с Вас във възможно най-кратък срок.