Меню Затваряне

Запитване за оферта

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Запитване за оферта – Попълнете нашата форма за запитване като посочите името на обекта, броят стаи, брой студия, брой апартаменти и от колко помещения се състоят, за какъв период от време искате да използвате нашите услуги. Ние ще се свържем с Вас обратно и ще обсъдим допълнително всички детайли и коя е най-добрата оферта за Вас.

Нашата организация предлага професионално почистване на хотели, хотелски комплекси, къщи за гости.

Разполагаме с екип от професионалисти, изградена структура и начин на работа, което гарантира качеството на предлаганите от нас услуги. Екипът ни от камериери и супервайзъри разполага с опита, за да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти, спрямо стандаритите на работа в съответния – хотел, комплекс, ваканционно селище. С дисциплинирани супервайзъри – професионалисти в областта на хотелиерството и туризма, които съблюдават ежедневно за работата на камериерите изпълняващи услугата, спазваме стриктно и безкомпромистно договорените отношения с всеки един клиент.

Можем да предложим различни абонаменти за периоди и услуги. Екипът ни варира от опитни и професионални камериери – до обучаващи се такива. Обучаващите се камериери са строго съблюдавани от опитен камериер и супервайзър, което гарантира качеството и на тяхната работа. За гаранция на думите ни – всеки клиент дава своята оценка ежемесечно в обособена за това анкетна карта.

При неудоволетворение от камериер извършващ услугата – той бива сменен непременно. Не преглагаме служители, а професионални услуги – чистота и високо качество на изпълнение, защото сме напълно наясно, колко е труднен подбора на фирма за съвестно и отговорно почистване.

За повече информация, свържете се с нас на телефоните посочени за съответния град или ни пишете на имейл: office@kamerierski-uslugi.com

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

5 + 3 =